01

Over ons

Modern & vertrouwd logistiek bedrijf

We zijn een transportbedrijf dat zich richt op zowel nationaal als internationaal vervoer. Onze diensten omvatten express vervoer, distributie en transport voor zowel bedrijven als particulieren, en onze capaciteiten strekken zich uit van 0kg tot 44T.

We staan bekend om onze betrouwbaarheid en efficiëntie. Ons team van ervaren professionals streeft ernaar om elke verzending op tijd en in perfecte staat te leveren. Of u nu een snelle levering nodig heeft of uw vracht op de juiste manier wilt verdelen, bij CorrectTrans kunt u rekenen op onze expertise.

IMG_5771

Wij geloven in het bouwen van duurzame relaties met onze klanten en partners door open en eerlijke communicatie, flexibiliteit en een hoge mate van verantwoordelijkheid.

Sinds de oprichting hebben wij ons gericht op het verbeteren en uitbreiden van onze diensten, waarbij we altijd onze klanten en hun behoeften centraal hebben gesteld.

Wij begrijpen de unieke uitdagingen en eisen die elke klant heeft en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Wij geloven in een lange-termijn relatie met onze klanten.

02

CorrectTrans

Verzekerd van de beste transportoplossing

0

+

Nationale leveringen
0

+

Internationale leveringen
0

+

Distributie routes
0

+

Express leveringen

03

Ons team

Maak kennis met ons

Blaine H. Vallejo

CEO & Founder

Roseanne Williams

General Manager

Sandra Johnson

Web Designer

Mitchell T. Garrett

Assistant Manager

Transport, op de juiste manier

Wat onze klanten zeggen

Uw tevredenheid is onze topprioriteit

09

Nieuws & Blog

Het transport nieuws dat u moet weten