01

Hoe werken we

We volgen enkele stappen

Offerte aanvraag en planning

We verzamelen de informatie die nodig is om u een gedetailleerde en nauwkeurige offerte te kunnen geven. We bespreken de details van uw verzending, inclusief bestemming, gewicht en afmetingen, en stellen samen een plan op.

Verzameling en vervoer

Zodra u de offerte heeft geaccepteerd, gaan we aan de slag met het verzamelen van uw pakket(ten). Onze ervaren en professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw zending veilig wordt verpakt en vervoerd naar het beoogde adres.

Levering en bevestiging

Onze laatste stap is de levering van uw pakket aan de juiste locatie en bij de juiste persoon. Onze vervoerders geven uw pakket af en bevestigen de ontvangst, zodat u op de hoogte bent dat uw zending op tijd en veilig is aangekomen. 

Support

24/7 actief support

Voor elke uitdaging een oplossing, dankzij onze support

Met trots presenteren wij onze deskundige en betrouwbare supportafdeling. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij elke stap van het transportproces, of het nu gaat om vragen, problemen of verzoeken. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zullen er alles aan doen om uw ervaring met ons soepel en stressvrij te maken. Laat ons uw vertrouwde transportpartner zijn!